/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Mesajul candidatului PLDM la funcția de edil al capitalei, după ce a votat: „Mergem la vot împreună”

missing
20 octombrie 2019, ora 17:15

Și candidatul Partidului Liberal Democrat la funcția de primar al capitalei, Alexandru Fetescu, a ieșit astăzi la vot. Acesta s-a prezentat la secție împreună cu soția și cu fiul său. 

„Pentru un Chișinău în care ne dorim să trăim, mergem la VOT împreună”, a scris candidatul PLDM pe o rețea de socializare.

Potrivit lui, Chișinăul are nevoie de o administrație echilibrată și funcțională.

La funcția de primar general al municipiului Chișinău candidează 18 persoane. Primar general al municipiului Chișinău este ales candidatul care a acumulat 50% + un vot. Dacă niciunul dintre candidați nu reușește să treacă acest prag, este organizat turul doi al alegerilor, cu primii doi candidați, unde se declară câștigător cel care a acumulat cele mai multe voturi.

Citiți și:

Vitalie Marinuța a votat „pentru aer curat”. Vezi îndemnul candidatului la Primăria capitalei

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram