/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Octavian Țîcu este convins că va trece în turul doi: „Prima oară în viață când votez și nu am mustrări de conștiință”

20 octombrie 2019, ora 10:45

Candidatul Partidului Unității Naționale, Octavian Țîcu, spune că a votat pentru prima data în viață fără să aibă mustrări de conștiință și l-a ales pe candidatul care va opta pentru un oraș cu un plan urbanistic general care să încadreze suburbiile, un centru istoric frumos, un oraș curat, românesc și european în care să fie promovat modul sănătos de viață.

„Prima oară în viața mea de când eu votez în orașul Chișinău nu am mustrări de conștiință. Nu votez răul cel mai mic, dar votez pe cineva care o să răspundă în fața mea pentru tot lucrul pe care l-a promis și nu l-a făcut”, a declarat Țîcu la ieșirea din secția de votare.

Acesta este convins că în Chișinău va fi turul doi de scrutin și el va ajunge să se dueleze pentru fotoliul de primar al capitalei: „Cu siguranță o să avem turul doi. Este felul pe care îl avem, cum este partajat electoratul nostru. Eu cred că voi reuși să trec în turul doi”.

Soția lui Octavian Țîcu a votat pentru „orașul libertății noastre, pentru un oraș modern și inteligent”.

Pentru ziua de zi, Octavian Țîcu are planuri. Acesta va lucra la proiectele sale academice, va merge cu feciorul la film, iar seara va ajunge la partid unde vor aștepta rezultatele preliminare ale votului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram