/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Renato Usatîi este sigur că a câștigat alegerile din municipiul Bălți. „În Bălți nu există loc pentru socialiști”

missing
20 octombrie 2019, ora 23:07

Renato Usatîi, liderul și candidatul Partidului Nostru la alegerile pentru primăria municipiului Bălți, este ferm convins că a câștigat scrutinul de astăzi. Într-o înregistrare live, după închiderea secțiilor de votare, Renato Usatîi a declarat că locuitorii Bălțiului au demonstrat câtă încredere au în PN.

„Bălțiul este un oraș deosebit. Bălțenii au demonstrat în ce măsură au încredere în Igor Dodon și Partidul Socialiștilor, și în ce măsură au încredere în noi, oamenii care au făcut ceva concret în orașul Bălți și în alte orașe. Astăzi noi am tăiat cablul stelei socialiste. Sunt convins că le va tăia astfel cablul și colegii noștri din alte localități”, a afirmat politicianul.

Usatîi spune că în Bălți nu există loc pentru socialiști. „Cu această victorie se începe o nouă etapă pentru Partidul Nostru. Noi ne vom consolida forțele pentru a le aminti autorităților centrale că Moldova nu înseamnă doar Chișinău. Noi nu le vom permite să ignore oamenii”, a afirmat politicianul.

Renato Usatîi spune că prezența la vot a fost scăzută pentru că oamenii continuă să plece masiv din țară.

După procesarea a 13 procese verbale din cele 59, rezultatele CEC arată că Renato Usatîi a acumulat peste 66% din voturi, iar următorul după rezultate, Alexandr Nesterovschi din partea PSRM, a acumulat 15% din voturi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram