Primărița satului Selemet din raionul Cimișlia, Tatiana Badan, a reușit să obțină un nou mandat. Aproape 94% dintre locuitorii satului care s-au prezentat la urne și-au dat votul pentru Badan, care s-a înscris în cursa electorală în calitate de candidat independent.

Contracandidatul său, Gheorghe Garabajiu, care reprezintă Partidul Șor a obținut doar 55 de voturi, ceea ce reprezintă doar 6,17% din sufragii, arată datele Comisiei Electorale Centrale.

Tatiana Badan, care este și președinte al Congresului Autorităților Locale (CALM) a postat un mesaj de mulțumire pe facebook:

„MULȚUMESC MULT CONSĂTENILOR MEI PENTRU ÎNCREDERE !!! Voi depune și în continuare responsabilitate, dăruire și toată experiența! RECUNOȘTINȚĂ ECHIPEI ȘI ÎNTREGULUI SAT SELEMET!”

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!