/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Satul în care un candidat independent a luat aproape 94% din voturi

missing
21 octombrie 2019, ora 00:01

Primărița satului Selemet din raionul Cimișlia, Tatiana Badan, a reușit să obțină un nou mandat. Aproape 94% dintre locuitorii satului care s-au prezentat la urne și-au dat votul pentru Badan, care s-a înscris în cursa electorală în calitate de candidat independent.

Contracandidatul său, Gheorghe Garabajiu, care reprezintă Partidul Șor a obținut doar 55 de voturi, ceea ce reprezintă doar 6,17% din sufragii, arată datele Comisiei Electorale Centrale.

Tatiana Badan, care este și președinte al Congresului Autorităților Locale (CALM) a postat un mesaj de mulțumire pe facebook:

„MULȚUMESC MULT CONSĂTENILOR MEI PENTRU ÎNCREDERE !!! Voi depune și în continuare responsabilitate, dăruire și toată experiența! RECUNOȘTINȚĂ ECHIPEI ȘI ÎNTREGULUI SAT SELEMET!”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram