/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

Sezonul de încălzire, declarat deschis! Mai multe grădinițe au fost deja conectate la agentul termic

missing
22 octombrie 2019, ora 11:03

Sezonul de încălzire a fost declarat deschis în capitală. Primarul interimar al municipiului Chișinău, Adrian Talmaci  a semnat o dispoziție potrivit căreia agentul termic poate fi deja furnizat. 

Primele care se vor bucura de căldură sunt grădinițele, școlile, gimnaziile, liceele și școlile internat, dar și spitalele.

Luni, au fost deja conectate la sistemul centralizat grădinițele din sectoarele Centru, Râșcani și parțial, Ciocana. Cele din sectoarele Botanica și Buiucani urmează a fi asigurate cu căldură pe parcursul acestei zile.

Conectarea blocurilor de locuit la sistemul centralizat de încălzire urmează să aibă loc, deocamdată, la solicitarea gestionarilor fondului locativ.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram