Avocatul Vladislav Roșca, cel care la momentul dispunerii măsurii de arest în privința lui Vlad Plahotniuc spunea că procurorii nu au adunat suficiente probe, consideră că nu există temei ca clientul său să fie anunțat în căutare internațională.

”Eu și azi consider că nu există temei dar există hotărârea instanței care spune contrariul”, a precizat Roșca pentru TV 8.

Cât despre posibilitatea revenirii fostului lider democrat în țară, avocatul spune în continuare că nu cunoaște nimic, într-ucât s-ar afla în vacanță.

”Eu sunt în vacanță în România și nu cunosc multe circumstanțe”, a menționat Vladislav Roșca.

Amintim că pe 11 octombrie, magistrații Judecătorii Ciocana au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele ex-liderului Partidului Democrat Vlad Plahotniuc. Vladislav Roșca a cerut în aceeași zi amânarea audierilor cu trei săptămâni pentru că în acest răstimp cu siguranță Plahotniuc nu va fi în Moldova: „Anume din aceste considerente am solicitat amânarea cu trei săptămâni, ce va fi mai departe, nu cunosc”, a precizat Vlad Roșca.

 

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!