/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/VIDEO/ Moment emoționant la mormântul cuplului Aldea - Teodorovici. Cristi Teodorovici a cântat în memoria părinților săi

missing
30 octombrie 2019, ora 16:57

Moment emoționant la mormântul regretaților Doina și Ion Aldea – Teodorovici de la Cimitirul Central din Chișinău. Astăzi, când se fac 27 de ani de la trecerea în neființă a artiștilor, familia, prietenii și mai mulți admiratori i-au comemorat.

Cristian Teodorovici, care avea doar 10 ani atunci când i-au murit părinții, a oferit celor prezenți emoții inedite atunci când a cântat la mormântul părinților săi ”Reaprindeți candela”.

”Unul la 38 de ani și altul al 34 de ani au reușit să facă cât noi reușim în mai multe vieți. Au trecut 27 de ani, dar mereu redescoperim acest fenomen românesc – Ion și Doina Aldea – Teodorovici”, a spus Cristi Teodorovici la sfârșitul interpretării sale.

Doina și Ion Aldea – Teodorovici au murit în noaptea de 29 spre 30 octombrie 1002 în urma unui accident de mașină produs în România. Accidentul a fost catalogat atunci drept unul premeditat din cauza idealurilor pro-românești pe care le promovau artiștii la acea vreme.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram