Moment emoționant la mormântul regretaților Doina și Ion Aldea – Teodorovici de la Cimitirul Central din Chișinău. Astăzi, când se fac 27 de ani de la trecerea în neființă a artiștilor, familia, prietenii și mai mulți admiratori i-au comemorat.

Cristian Teodorovici, care avea doar 10 ani atunci când i-au murit părinții, a oferit celor prezenți emoții inedite atunci când a cântat la mormântul părinților săi ”Reaprindeți candela”.

”Unul la 38 de ani și altul al 34 de ani au reușit să facă cât noi reușim în mai multe vieți. Au trecut 27 de ani, dar mereu redescoperim acest fenomen românesc – Ion și Doina Aldea – Teodorovici”, a spus Cristi Teodorovici la sfârșitul interpretării sale.

Doina și Ion Aldea – Teodorovici au murit în noaptea de 29 spre 30 octombrie 1002 în urma unui accident de mașină produs în România. Accidentul a fost catalogat atunci drept unul premeditat din cauza idealurilor pro-românești pe care le promovau artiștii la acea vreme.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!