/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

UPDATE: Accidentul GRAV din Găgăuzia! Poliția oferă detalii

missing
31 octombrie 2019, ora 13:02

UPDATE, ORA 13.02: Potrivit poliției, un camion s-a răsturnat după ce încercat să depășească un tractor, dar s-a atins de plugul acestuia. În urma accidentului, șoferul camionului, un bărbat de 61 de ani, a ajuns la spital cu fracturi la mâini și nas. Acesta a fost testat cu alcoolscopul care a arătat că nu a consumat alcool înainte de a urca la volan.

Presa găgăuză scrie că șoferul tractorului ar fi fugit de la locul accidentului, lucru pe care nu am reușit, deocamdată, să îl confirmăm la poliție.

ORA 8.45: Un accident grav s-a produs în această noapte în Unitatea Teritorial Administrativă Găgăuzia. Un camion s-ar fi ciocnit cu un tractor la intrare în localitatea Congaz.

Potrivit martorilor, din fericire, nicio persoană nu a avut de suferit, însă unul dintre vehicule a fost făcut zob.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram