/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Incendiul din scara unui bloc de la Buiucani ar fi fost provocat! Poliția are un suspect

missing
31 octombrie 2019, ora 14:41

Incendiul izbucnit noaptea trecută în scara unui bloc de pe strada Ion Pelivan, din sectorul Buiucani al capitalei, ar fi fost provocat intenționat. Poliția are deja și un suspect, un bărbat de 60 de ani, care locuiește în același bloc. 

Oamenii legii au pornit un proces penal în cadrul căruia urmează să fie stabilite circumstanțele și motivele pentru care suspectul a dat foc cărucioarelor care se aflau în hol.

Amintim că un incendiu a izbucnit în jurul orei 02:00 noaptea, în scara unui bloc cu cinci etaje. 70 de oameni au fost evacuați. Trei persoane au rămas blocate în apartamentele de la etajele superioare și au fost evacuate cu autoscara.

Cinci persoane au fost duse la spital pentru că s-au ales cu arsuri și s-au intoxicat cu fum.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram