/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Serviciul Vamal rămâne în continuare fără director! Concursul va fi organizat din nou

missing
31 octombrie 2019, ora 19:01

Nici Natalia Calenic și nici Iurie Gorea nu a obținut funcția de director al Serviciului Vamal. Potrivit Ministerului Finanțelor, concursul va fi organizat din nou, din motiv că cei doi candidați nu au acumulat punctaje suficiente în urma etapei interviului și astfel, nu au promovat concursul.

Concursul pentru funcția de director al Serviciului Vamal a fost anunțat pe data de 3 septembrie 2019, iar termenul-limită pentru depunerea dosarelor a fost 30 septembrie, curent. În perioada respectivă, 21 de persoane au depus dosarele în termen, iar o persoană după expirarea acestuia.

Din componența comisiei de concurs au făcut parte Natalia Gavrilița, ministrul Finanțelor, Igor Talmazan, reprezentantul Cancelariei de Stat, Andrei Balan, șeful direcției contencios și controlul legalității la Ministerul Finanțelor, Sergiu Gaibu, reprezentant al societății civile, Tatiana Lariușin, reprezentantă a mediului de afaceri, Elena Levința-Perciun, expertă în resurse umane și Tatiana Buianina, expertă în psihologie. În calitate de observator la lucrările comisiei a participat jurnalistul de investigație, Ion Preașca. Membrii comisiei nu au fost remunerați pentru această activitate.

Fostul director al Serviciului Vamal, Vitalie Vrabie, a demisionat din funcție la finele lunii iunie a acestui an.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram