/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Vadim Brînzan: Schema de la Metalferos a fost stopată. Vom avea un audit complex

31 octombrie 2019, ora 22:38

Schemele de la compania de stat „Metalferos” au fost stopate, cel puțin acest lucru îl afirmă ministrul Economiei și Inftrastructurii, Vadim Brînzan. Acesta zice că în curând întreprinderea va avea un nou director și va fi supusă unui audit complex. Declarațiile au fost făcute la emisiunea „Politica Nataliei Morari” de la TV8. 

„Deja a fost anunțat concurs pentru funcția de director general, pentru prima dată președintele Consiliului de Directori e cineva din societatea civilă (…). Va fi posibil să aflăm la cine ajungeau banii, căci avem un consiliu nou, va fi un director nou și vom veni cu un audit detaliat”, a spus ministrul.

Vadim Brînzan mai spune că noul director, chiar dacă va fi o persoană profesionistă, dar dacă va avea probleme de integritate, va fi ușor demis. Ministrul zice că în contractul de muncă al acestuia va fi o asemena clauză.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram