Schemele de la compania de stat „Metalferos” au fost stopate, cel puțin acest lucru îl afirmă ministrul Economiei și Inftrastructurii, Vadim Brînzan. Acesta zice că în curând întreprinderea va avea un nou director și va fi supusă unui audit complex. Declarațiile au fost făcute la emisiunea „Politica Nataliei Morari” de la TV8. 

„Deja a fost anunțat concurs pentru funcția de director general, pentru prima dată președintele Consiliului de Directori e cineva din societatea civilă (…). Va fi posibil să aflăm la cine ajungeau banii, căci avem un consiliu nou, va fi un director nou și vom veni cu un audit detaliat”, a spus ministrul.

Vadim Brînzan mai spune că noul director, chiar dacă va fi o persoană profesionistă, dar dacă va avea probleme de integritate, va fi ușor demis. Ministrul zice că în contractul de muncă al acestuia va fi o asemena clauză.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!