PSRM și Blocul ACUM au convenit să creeze coaliții în 25 de consilii raionale, pentru alegerea președintelui de raion. Despre acest lucru a anunțat președintele țării, Igor Dodon, în cadrul unei emisiuni de la postul public de televiziune Moldova 1. 

”La nivel local, în 25 de raioane dacă nu greșesc, s-a convenit asupra unei înțelegeri de principiu cu privire la crearea majorității în consiliile raionale pentru alegerea președintelui de raion – sau a reprezentantului PSRM, sau a celui din Blocul ACUM”, a declarat Igor Dodon.

”Consider că așa este corect. Am propus acest lucru, astfel că ceea ce este la nivel central, în Parlament, să se realizeze și la nivel local”, a adăugat președintele.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!