/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ PSRM și ACUM au convenit să creeze coaliții în 25 de consilii raionale

31 octombrie 2019, ora 11:03

PSRM și Blocul ACUM au convenit să creeze coaliții în 25 de consilii raionale, pentru alegerea președintelui de raion. Despre acest lucru a anunțat președintele țării, Igor Dodon, în cadrul unei emisiuni de la postul public de televiziune Moldova 1. 

”La nivel local, în 25 de raioane dacă nu greșesc, s-a convenit asupra unei înțelegeri de principiu cu privire la crearea majorității în consiliile raionale pentru alegerea președintelui de raion – sau a reprezentantului PSRM, sau a celui din Blocul ACUM”, a declarat Igor Dodon.

”Consider că așa este corect. Am propus acest lucru, astfel că ceea ce este la nivel central, în Parlament, să se realizeze și la nivel local”, a adăugat președintele.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram