/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

37 de secții de vot, deschise în Moldova pentru prezidențialele din România. Anul acesta, se va vota timp de trei zile

missing
01 noiembrie 2019, ora 11:00

Moldovenii cu cetățenie română vor avea anul acesta, în premieră, trei zile la dispoziție, pentru a-și exprima dreptul la vot în cadrul primului tur de scrutin prezidențial, care va avea loc săptămâna viitoare. Mai exact, se vor putea prezenta la urne în zilele de vineri 8 noiembrie, sâmbătă – 9 noiembrie sau duminică – 10 noiembrie.

Oamenii vor putea vota cu buletinul de identitate sau cu pașaportul. Vinerii, secțiile de votare se vor deschide la ora 12:00 și se vor închide la ora 21, iar sâmbătă și duminică vor fi deschise de la ora 07:00 dimineața și își vor închide ușile către ora 21:00.

Pentru desfășurarea viitoarelor alegeri parlamentare, Ambasada României în Republica Moldova deschide 37 de secții de vot.

”22 de secții de votare urmează a fi deschise în zona de centru a țării, 12 dintre care în Chișinău. Pentru prima dată, o secție de votare este deschisă anul acesta în orașul Strășeni”, a declarat Ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniță.

Turul doi al alegerilor prezidențiale din România va avea loc în zilele de 22, 23 și 24 noiembrie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram