/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Azi urma să fie numit un șef interimar al Curții Supreme de Justiție, dar ședința Consiliului Superior al Magistraturii iarăși nu a avut cvorum

missing
01 noiembrie 2019, ora 09:22

Astăzi urma a fi numit un președinte interimar la Curtea Supremă de Justiție (CSJ), după ce Ion Druță, cercetat penal pentru îmbogățire ilicită, a demisionat din funcție. Decizia urma a fi luată la ședința de astăzi a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), dar aceasta a fost amânată, din nou, din motiv că nu a fost deliberativă. 

Potrivit lui Dorel Musteață, președintele interimar al CSM, ședința nu a avut cvorum din motiv că a absentat membrul consiliului Ion Postu, care s-a răzgândit pe ultima sută de metri.

Musteață a declarat că reprezentanții CSM vor veni cu o declarație importată pe parcursul zilei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram