/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Ce vrea să facă Ceban, dacă ajunge primar? S-a adresat lui Năstase: „Dacă veți dori, veți intenta dosar penal împotriva mea”

01 noiembrie 2019, ora 07:09

Candidatul Partidului Socialiștilor la funcția de primar al Chișinăului, Ion Ceban, spune că nu este împotriva construcțiilor în capitală, doar că acestea trebuie să respecte toate rigorile.  

Socialistul promite să demoleze mai multe construcții ilegale din Chișinău, dacă va ajunge edil al capitalei.

Eu am spus că în prima lună voi demola trei construcții în spațiile zonelor verzi. Eu le voi demola. Dumneavoastră, dacă veți dori, veți intenta un dosar penal împotriva mea, din calitate de ministru de Interne”, i-a spus Ceban lui Andrei Năstase în timpul dezbaterilor de la „Pro TV”.

Ion Ceban a mai declarat că nu-și dorește un arhitect al capitalei care să semneze autorizații de construcții și certificate de urbanism: „Asta e birocrație clasică. Acest lucru trebuie să fie automatizat”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram