Candidatul Partidului Socialiștilor la funcția de primar al Chișinăului, Ion Ceban, spune că nu este împotriva construcțiilor în capitală, doar că acestea trebuie să respecte toate rigorile.  

Socialistul promite să demoleze mai multe construcții ilegale din Chișinău, dacă va ajunge edil al capitalei.

Eu am spus că în prima lună voi demola trei construcții în spațiile zonelor verzi. Eu le voi demola. Dumneavoastră, dacă veți dori, veți intenta un dosar penal împotriva mea, din calitate de ministru de Interne”, i-a spus Ceban lui Andrei Năstase în timpul dezbaterilor de la „Pro TV”.

Ion Ceban a mai declarat că nu-și dorește un arhitect al capitalei care să semneze autorizații de construcții și certificate de urbanism: „Asta e birocrație clasică. Acest lucru trebuie să fie automatizat”.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!