În pragul turul doi al alegerilor de duminică, candidatul PSRM la fotoliul de primar al municipiului Chișinău insistă pe ideea unei coaliții cu Blocul ACUM. Într-un briefing de presă, a subliniat, repetat, că aceasta va fi una din preocupările sale de bază încă din prima zi de mandat.

”În prima zi și în prima săptămână voi face ca să avem o coaliție cu Blocul ACUM, cu toate responsabilitățile împărțite în mod legal. Iar cei care vor să se alăture, oameni fără probleme de integritate, cu mare drag, vrem ca acest lucru să fie făcut”, a declarat Ion Ceban.

Ceban a vorbit despre prioritățile din agenda sa și a făcut apel la unitate.

”Am obosit să fim împărțiți în ai voștri și ai noștri, să fim repartizați în funcție de culori politice, am obosit să dăm orașul pe mâinile neprofesioniștilor care știu să vorbească frumos doar citind de pe foaie”, a spus candidatul socialiștilor la Primăria Chișinău.

Amintim că duminică, 3 noiembrie, la Chișinău, dar și în alte câteva sute de localități din țară se desfășoară turul doi de alegeri la primării. În cursa pentru șefia capitalei se vor duela Andrei Năstase de la Blocul ACUM și Ion Ceban de la PSRM.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!