/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

/VIDEO/ Maia Sandu, alături de Dorin Chirtoacă, îi îndeamnă pe chișinăuieni să iasă duminică la vot și să-l aleagă pe Andrei Năstase

missing
01 noiembrie 2019, ora 12:40

Premierul Maia Sandu și liderul Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, îi îndeamnă pe locuitorii din Chișinău să iasă duminica aceasta la vot și să îl aleagă pe Andrei Năstase. Într-o înregistrare video, cei doi le sugerează alegătorilor să își dea votul pentru un candidat proeuropean și să nu le ofere socialiștilor posibilitatea să câștige șefia capitalei.

Prim-ministra subliniază că ”pentru a construi un oraș în care să ne simțim liberi e nevoie de să fie stârpită corupția din toate instituțiile municipale și să fie aduse investiții europene pentru a fi rezolvate cele mai complicate probleme cu care se confruntă orașul”

Ne dorim cu toții un oraș în care să ne simțim liberi, în siguranță, în care să trăim confortabil și de care să să ne fie drag. Alegerile în turul doi în Chișinău reprezintă o matematică simplă: ori câștigă Andrei Năstase, ori câștigă Ion Ceban. Și dacă tu nu mergi la vot să îl susții pe Andrei Năstase, aceasta înseamnă că îl ajuți pe Ion Ceban”, a spus Maia Sandu.

”Mai mult, îl ajuți, de fapt, și pe Dodon la alegerile prezidențiale de anul viitor, lucru care nu este de recomandat. Dezvoltarea europeană a Chișinăului trebuie și poate fi continuată. Chișinăul merită aceasta și este în puterea noastră să o facem. Veniți la alegeri duminică, veniți și votați”, a menționat și Dorin Chiortoacă.

Amintim că duminică, 3 noiembrie, în Chișinău are loc turul doi al alegerilor pentru funcția de primar. În cursă au rămas reprezentantul Blocului ACUM, Andrei Năstase și socialistul Ion Ceban.

Anterior, Maia Sandu și Dorin Chirtoacă și-au aruncat săgeți de mai multe ori unul altuia. Liberalul Chirtoacă a criticat în repetate rânduri acțiunile Guvernului Sandu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram