/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/VIDEO/ Mai mulți transportatori și-au tras camioanele pe dreapta și au protestat la Chișinău și în nordul țării

missing
02 noiembrie 2019, ora 08:09

UPDATE: Camioanele mai multor transportatori se îndreaptă în aceste clipe dinspre Vatra spre orașul Chișinău. Acestea vor merge  în coloană până la sensul giratoriu de pe strada Calea Ieșilor, după care se vor întoarce. Promit să iasă din nou la proteste, chiar mâine, dacă nu vor fi auziți de autorități.

Mai mulți transportatori și-au tras camioanele pe dreapta și protestează la intrarea în orașul Chișinău, dinspre localitatea Vatra, dar și în nordul țării. Oamenii sunt nemulțumiți de faptul că nu au autorizații pentru a-și transporta mărfurile în afara țării.

Protestele ar fi organizate de Sindicatele în Transport. Vom reveni cu detalii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram