/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

Ce s-a întâmplat totuși cu safeul de la secția de votare din 113 din Chișinău

missing
03 noiembrie 2019, ora 11:26

S-a rupt cheia – acesta a fost motivul din care funcționarii electorali de la secția nr. 113 din Chișinău nu au putut să deschidă dimineața safeul în care se afla camera video și un laptop, în care urmau a fi introduse datele alegătorilor, spun observatorii Promo-LEX.

Cheia s-a rupt chiar când funcționarii electorali încercau să deschidă safeul. La jumătate de oră de la deschiderea secției de vot, problema încă nu era remediată. Ulterior, a fost chemat un tehnician care a remediat problema, astfel, către ora 8.00, conducerea CEC anunța că incidentul a fost depășit. Până atunci, potrivit observatorilor Promo-LEX, operatorii și-au notat alegătorii pe o foaie.

În total, în primele două ore de la deschiderea secțiilor de vot, observatorii Promo-LEX au raportat 31 de incidente în secțiile de vot.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram