Candidatul Blocului ACUM la funcția de primar al Chișinăului, Andrei Năstase, se arată surprins de primele rezultate anunțate de Comisia Electorală Centrală, după înregistrarea a 220 de procese-verbale din 307, care arată un raport de 54,07% la 45,93%, în favoarea lui Ceban.

Andrei Năstase vorbește despre o posibilă fraudare a alegerilor.

„Nu cred că acest rezultat poate să fie și rezultatul final. Mă surprinde pentru că este o diferență enormă. După estimările pe care le-am făcut noi, nu putea să fie acest rezultat. Este ceva în neregulă, inclusiv o fraudă”, a declarat Năstase în direct la TV8, în timpul unei ediții speciale.

Andrei Năstase a precizat că nu vorbește despre o posibilă fraudă pregătită de CEC, ci de neregulile din teritoriu: „Nu este vorba de CEC, dar de ceea ce s-a produs în teritoriu, la firul ierbii”.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!