/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Năstase vorbește despre o posibilă fraudă: „După estimările noastre, nu poate să fie acest rezultat”

missing
03 noiembrie 2019, ora 22:19

Candidatul Blocului ACUM la funcția de primar al Chișinăului, Andrei Năstase, se arată surprins de primele rezultate anunțate de Comisia Electorală Centrală, după înregistrarea a 220 de procese-verbale din 307, care arată un raport de 54,07% la 45,93%, în favoarea lui Ceban.

Andrei Năstase vorbește despre o posibilă fraudare a alegerilor.

„Nu cred că acest rezultat poate să fie și rezultatul final. Mă surprinde pentru că este o diferență enormă. După estimările pe care le-am făcut noi, nu putea să fie acest rezultat. Este ceva în neregulă, inclusiv o fraudă”, a declarat Năstase în direct la TV8, în timpul unei ediții speciale.

Andrei Năstase a precizat că nu vorbește despre o posibilă fraudă pregătită de CEC, ci de neregulile din teritoriu: „Nu este vorba de CEC, dar de ceea ce s-a produs în teritoriu, la firul ierbii”.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram