/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Nu se deschidea safeul... Două incidente matinale, la doua secții de votare din Chișinău

missing
03 noiembrie 2019, ora 08:10

La această oră, toate secțiile de votare activează în regim normal, spun cei de la CEC, totuși, dimineața a început cu două incidente la două secții de vot, ambele, în Chișinău.

Potrivit reprezentanților CEC, un incident a avut loc în secția de votare  nr. 253 din sectorul Ciocana, unde nu era curent electric de dimineață, din cauza lucrărilor de reparație care au loc în clădirea unde sunt amplasate urnele de vot.

Un alt incident a avut loc la secția de votare nr. 113 din sectorul Centru, unde funcționarii electorali nu puteau deschide de dimineață safeul în care se aflau calculatoarele.

La această oră, potrivit lui Dorin Cimil, președintele CEC, incidentele au fost remediate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram