Viitorul primar al municipiului Chișinău va fi Ion Ceban, cu o diferență de voturi de 0,1% comparativ cu rezultatele lui Andrei Năstase, contracandidatul său, potrivit sondajului Exit poll, realizat pe parcursul zilei de astăzi de către Asociația pentru Dezvoltare Echitabilă din Moldova, Compania de Consultanță Politică „Poliexpert”, Compania de Cercetare Sociologică „Fondul Opiniei Publice„ și Compania de Cercetare Sociologică IMAS.

Astfel, Ion Ceban este cotat de sondaj cu 37,1, iar Andrei Năstase, 37,0%.

Realizatorii sondajului explică faptul că din motiv că rata de refuz a alegătorilor de a răspunde la întrebări a fost foarte mare, rezultatele sondajului au o rată mică de reprezentativitate, de aceea, aceștia ne îndeamnă să așteptăm rezultatele Comisiei Electorale Centrale.

Potrivit realizatorilor, au fost chestionate circa zece mii de persoane, din peste 70 de secții de vot din capitală. Sondajul a costat circa 400 de mii de lei.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!