Prim-ministra Maia Sandu a declarat azi, după ce și-a exercitat dreptul la vot, că își dorește ca, în urma alegerilor de azi, primarii care vor veni în funcții să contribuie la lupta cu corupția în țară și alte reforme inițiate de autoritățile centrale. 

Sandu spune că își dorește ca azi să fie aleși în funcțiile de primari oameni onești, curajoși și profesioniști: „Oameni care să aibă responsabilitate pentru orice bănuț din bugetul public”, a menționat premierul.

Cât privește alegerile din Chișinău, Maia Sandu spune că noul primar alex va trebui să rezolve o mulțime de probleme, printre care cea a drumurilor rele, lipsa parcărilor, problema stației de epurare ș.a.

Prezența la urnele de vot la această oră este de circa 8%.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!