/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Maia Sandu: Îmi doresc azi să fie aleși în funcțiile de primari oameni onești, curajoși și profesioniști

missing
03 noiembrie 2019, ora 10:20

Prim-ministra Maia Sandu a declarat azi, după ce și-a exercitat dreptul la vot, că își dorește ca, în urma alegerilor de azi, primarii care vor veni în funcții să contribuie la lupta cu corupția în țară și alte reforme inițiate de autoritățile centrale. 

Sandu spune că își dorește ca azi să fie aleși în funcțiile de primari oameni onești, curajoși și profesioniști: „Oameni care să aibă responsabilitate pentru orice bănuț din bugetul public”, a menționat premierul.

Cât privește alegerile din Chișinău, Maia Sandu spune că noul primar alex va trebui să rezolve o mulțime de probleme, printre care cea a drumurilor rele, lipsa parcărilor, problema stației de epurare ș.a.

Prezența la urnele de vot la această oră este de circa 8%.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram