/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Prognoza lui Dorin Chirtoacă pentru alegerile de azi din Chișinău: 60% la 40%

missing
03 noiembrie 2019, ora 08:23

60% la 40% aceasta este prognoza lui Dorin Chirtoacă, liderul Partidului Liberal, fost primar de Chișinău, privitoare la rezultatul alegerilor de azi din capitală. Fostul edil și candidat în turul I nu a spus care procentaj și cui îi va fi atribuit. 

Ca simplu cetățean, Dorin Chirtoacă spune că a votat pentru ca locuitorii capitalei să aibă confortul minim – căldură în case, drumuri curate etc.

Liberalul mai zice că își dorește ca Chișinău să continue parcursul european și relațiile bune cu România.

La alegerile din turul I, Dorin Chirtoacă a acumulat circa 10% din voturile alegătorilor. În finala competiției pentru funcția de primar de Chișinău se bat astăzi candidații de la PSRM și ACUM, Ion Ceban și Andrei Năstase.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram