Război în Ucraina, ziua 342: Redislocare de forțe. Kievul susține că a spulberat un mit, iar SUA exclud livrarea de avioane

/VIDEO/ Maia Sandu: „Domnule Năstase, avem nevoie ca Dvs. să reveniți la Guvern cât mai curând”

04 noiembrie 2019, ora 09:28

„Domnule Năstase, avem nevoie ca Dvs. să reveniți la Guvern cât mai curând”, este mesajul transmis de prim-ministra Maia Sandu pentru colegul ei din blocul ACUM Andrei Năstase, după ce acesta a pierdut lupta electorală pentru fotoliul de primar de Chișinău.

„Votul cetățenilor este esența democrației și noi respectăm alegerea oamenilor (…). Am pierdut o bătălie, dar adevărata luptă împotriva corupției încă se duce (…). Cea mai mare victorie în aceste alegeri este că ele au fost libere”, a comentat premierul, rezultatele alegerilor de ieri, din Chișinău.

Sandu a vorbit și despre viitorul coaliției de guvernare. Aceasta spune că va continua în calitate de premier reforma Justiției, dar îl îndeamnă pe președintele țării să „joace cinstit”: „Urmează o perioadă grea… Igor Dodon trebuie să renunțe la jocurile de sub masă prin care subminează adevărata reformă a Justiției”, a spus prim-ministra.

TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram