Mihai Ghimpu are o explicație pentru faptul că Andrei Năstase a pierdut anul acesta în fața lui Ion Ceban. În opinia fostului președinte al Partidului Liberal, anul trecut, Năstase a învins pentru că Blocul ACUM era în opoziție, în timp ce înfrângerea de anul acesta ar avea la bază alianța cu socialiștii. 

”Unii nu înțeleg, cum de anul trecut Năstase a câștigat în fața lui Ion Ceban, iar anul acesta a pierdut?… Răspunsul e simplu: Năstase și blocul ACUM anul trecut erau în opoziție și nu erau în Alianță cu socialiștii! Anul acesta, Năstase și Maia Sandu guvernează Republica împreună cu socialiștii lui Dodon și asta se datorează lui A. Năstase și Maiei Sandu!!!”, este de părere Mihai Ghimpu.

Mai mult, Ghimpu consideră că Năstase nici nu trebuia să candideze la funcția de primar.

”Alianța cu socialiștii este motivul pierderii capitalei și lucrul acesta era clar de la bun început. De aceea, Năstase nu trebuia să candideze, vinovat este doar el și nu altcineva…
Am spus de la bun început, că dacă Năstase iese în turul doi, Ion Ceban devine primar. Ați mers cu Năstase, ACUM pupați-l pe Ivan, scuzată să-mi fie vorba!
Cedarea Capitalei socialiștilor pro-ruși – iată aceasta, Andrei, înseamnă trădare!”, a spus Mihai Ghimpu.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!