Deputatul fracțiunii Partidului Democrat, Alexandru Botnari, va reveni în fotoliul de primar al municipiului Hâncești. Acesta a fost desemnat câștigător al alegerilor locale din al doilea tur de scrutin, acumulând 52,86% din voturile alegătorilor.

Potrivit datelor Comisiei Electorale Centrale, Botnari a fost votat de 2606 locuitori ai municipiului Hâncești, în timp ce contracandidatul său din partea Blocului ACUM, Marcel Petrușan a luat 2324 de voturi.

Amintim că Alexandru Botnari a fost ales deputat în circumscripția uninominală nr. 38. Dacă democratul va reveni în funcția de primar de Hâncești, urmează a fi organizate alegeri parlamentare noi în această circumscripție pentru a desemna un nou deputat.

Alexandru Botnari a câștigat anterior trei mandate de primar al municipiului Hâncești.

 

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!