Fosta prim-ministră a României și preşedinta Partidului Social-Democrat, Viorica Dăncilă, a declarat ieri, după învestirea Guvernului Orban că formațiunea care o conduce pleacă în opoziție. Mai mult, aceasta zice că acei colegi de-ai ei care l-au votat pe Ludovic Orban și Guvernul său, au fost excluși din partid.

„De astăzi, PSD intră oficial în opoziţie şi ne vom asuma cu maximă seriozitate toate responsabilităţile care decurg din acest rol. Şi, dacă tot vorbim de responsabilitate şi de asumare, aş vrea să fie foarte clar că, în conformitate cu decizia luată în Comitetul Executiv Naţional, toţi cei care au trădat la acest vot au fost deja excluşi din PSD. Aşa este corect, aşa este normal faţă de toţi românii care şi-au pus încrederea în noi. Eu garantez că vom fi cea mai grea Opoziţie pe care acest Guvern improvizat o poate avea, acest Guvern – ghilotină, cel mai vulnerabil Executiv de după 1989, la şantajul grupurilor de parlamentari trădători, un Guvern slab şi expus corupţiei“, a declarat Dăncilă, potrivit Agerpres.ro.

Guvernul român, condus de Ludovic Orban, a fost votat și învestit ieri, 4 noiembrie.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!