/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Arena „Chișinău”, transmisă de la Ministerul Educației la Ministerul Economiei

missing
06 noiembrie 2019, ora 17:57

Arena „Chișinău” a fost transmisă din gestiunea Ministerului Educației Culturii și Cercetării (MECC) în gestiunea Agenției Proprietăți Publice, subordonată Ministerului Economiei și Infrastructurii (MEI). Decizia a fost luată azi, la ședința Guvernului. 

Prin hotărârea de azi de la Guvern, Agenției Proprietăți Publice i-a fost transmisă cu titlu gratuit partea socială în mărime de 100% în valoare de peste șase milioane de lei, a S.R.L. „Arena Națională”.

De asemenea, s-a decis cesionarea calității de partener public al acestui proiect de la Ministerul Educației, Culturii şi Cercetării către Ministerul Economiei și Infrastructurii.

„Transmiterea atribuțiilor parteneriatului public Ministerului Economiei și Infrastructurii va contribui la eficientizarea procesului de monitorizare a executării lucrărilor de construcții, structurarea și valorificarea operațională a infrastructurii proiectului, precum și valorificarea terenului transmis în capitalul social al acestui complex sportiv prin atragerea de investiții și asigurarea continuității de dezvoltare”, explică reprezentanții MEI.

Costul total al proiectului de construcție a Arenei Chișinău este de 43 de milioane de euro. Acesta urma să fie finalizată până la mijlocul lunii octombrie 2019, dar termenul a fost extins.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram