/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Vreme frumoasă, cu soare și temperaturi pozitive. Câte grade ne promit meteorologii pentru azi

missing
06 noiembrie 2019, ora 08:10

Miercuri avem vreme frumoasă, cu soare și temperaturi pozitive. Spre seară apar câteva averse în regiunea nordică, însă temperaturile se vor menține la fel de generoase. Maximele vor fi de la 18 la 23 de grade, cel mai cald va fi în sudul țării.

La nord cerul va fi senin, iar temperaturile vor urca spre 21 de grade. Noaptea va fi mai răcoare: se vor înregistra 8-11 grade.

În Centru, de asemenea, atmosferă termică va fi plăcută, cu soare și câțiva nori de vreme bună. Maximele, la fel ca ieri, vor ajunge la amiază până la 19-22 de grade.

Vreme frumoasă așteptăm și în sudul Moldovei. Către seară ar putea să fie +13 grade Celsius, iar ziua va fi până la 23 de grade.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram