Miercuri avem vreme frumoasă, cu soare și temperaturi pozitive. Spre seară apar câteva averse în regiunea nordică, însă temperaturile se vor menține la fel de generoase. Maximele vor fi de la 18 la 23 de grade, cel mai cald va fi în sudul țării.

La nord cerul va fi senin, iar temperaturile vor urca spre 21 de grade. Noaptea va fi mai răcoare: se vor înregistra 8-11 grade.

În Centru, de asemenea, atmosferă termică va fi plăcută, cu soare și câțiva nori de vreme bună. Maximele, la fel ca ieri, vor ajunge la amiază până la 19-22 de grade.

Vreme frumoasă așteptăm și în sudul Moldovei. Către seară ar putea să fie +13 grade Celsius, iar ziua va fi până la 23 de grade.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!