Fostul deputat explus din Partidul Social Democrat, Ninel Peia, candidatul în cursa pentru fotoliul de președinte al României din partea Partidului Neamului Românesc, a dispărut noaptea trecută. Acesta a fost anunțat în căutare de Poliția Județeană Cluj.

Oamenii legii au fost sesizați în această după-amiază de către Serviciul de Protecţie şi Pază, care a povestit că Ninel Peia s-a cazat ieri la un hotel din municipiul Cluj-Napoca, iar dimineaţă nu a mai fost găsit şi nici nu a mai răspuns la telefon, scrie antena3.ro.

Poliția a început căutările. După o analiză a imaginilor video surprinse de camerele de supraveghere ale hotelului s-a stabilit că politicianul a părăsit hotelul, în cursul nopţii, la ora 1:17.

Ninel Peia beneficia de serviciile de protecţie şi pază de stat doar pe perioada activităţilor publice din cadrul campaniei electorale.

Precizăm că alegerile prezidențiale din România se vor desfășura în această duminică, pe 10 noiembrie. Cetățenii români din diasporă, inclusiv din R. Moldova, pot vota timp de trei zile. Chiar de mâine vă puteți prezenta la vot, dacă dețineți cetățenia României.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!