Pavel Filip i-a cedat lui Dumitru Diacov funcția de președinte al fracțiunii Partidului Democrat (PDM) din Parlament. Despre asta a spus deputatul democrat Sergiu Sîrbu, în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8. 

Fracțiunea rămâne unită. Sunt zvonuri alimentate de oponenții noștri că cineva ar putea pleca din partid. Domnul Filip s-a retras de la conducere pentru a se centra mai mult pe teren. Diacov a fost ales președintele fracțiunii”, a declarat Sîrbu.

În martie 2019, Pavel Filip a fost ales președinte al fracțiunii Partidului Democrat din Parlament. Peste patru luni, acesta i-a cedat funcția lui Dumitru Diacov.

La începutul lunii octombrie, după ce a fost ales președinte al Partidului Democrat, Pavel Filip a revenit la conducerea fracțiunii parlamentare, iar acum a renunțat din nou la această funcție în favoarea lui Dumitru Diacov.

Fracțiunea parlamentară PDM numără 30 de deputați.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!