Asociația Obștească „Media Alternativă” este o organizație non-guvernamentală, apolitică și non-profit, înregistrată la Ministerul Justiției la 13 martie 2017  cu nr. MD 476473, deținătoarea licenței de emisie a postului TV8. În perioada 15 octombrie – 31 ianuarie 2020, Asociația Obștească „Media Alternativă” realizează proiectul „Modernizarea bazei tehnice a TV8” finanțat de Internews Europe cu resurse oferite de Agenția Suedeză pentru Dezvoltare Internațională (SIDA).

În cadrul proiectului, „Media Alternativă” solicită o ofertă pentru procurare și livrare de echipament întru folosirea acestuia pentru desfășurarea activităților proiectului. Lista unităților de echipament, inclusiv specificațiile tehnice, poate fi solicitată la adresa electronică: achizitii@tv8.md. Oferta trebuie să indice prețurile în MDL pentru unitate de bun sau serviciu cu specificațiile tehnice de rigoare.

 Criteriile de evaluare:

Ofertele vor fi evaluate în funcție de raportul preț-calitate și promptitudinea livrării de echipament. Ofertele recepționate vor fi deschise și evaluate de un comitet intern de evaluare în data de 18 noiembrie 2019. Doar compania selectată va fi contactată! Modelul contractului pentru informarea furnizorilor cu privire la cerințele contractuale ale TV8 poate fi obținut la aceeași adresă de email.

 Criterii de calificare:

  • Companii înregistrate pe teritoriul Republicii Moldova (vor fi prezentate documentele de înregistrare.

Data limită de depunere a ofertelor: 17 noiembrie 2019

Ofertele vor fi expediate la adresa de email:  achizitii@tv8.md

Data limită de livrare a echipamentului – 27 decembrie 2019!

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!