/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Bătaie între un fost și un actual deputat la Kiev. De la ce a pornit conflictul

07 noiembrie 2019, ora 15:49

Bătaie între un fost și un actual deputat în Rada Supremă de la Kiev. Liderul Partidului Radicalilor, Oleg Leașko, a sărit la gâtul lui Andrei Gherus, deputat pe listele formațiunii ”Слуга народа”. Conflictul a pornit de la niște modificări la legislație care permit de la 1 octombrie curent, importul energiei electrice din Rusia.

Incidentul s-a produs la aeroportul Borispol din Kiev. Leașko îl consideră vinovat pe Gherus, care este președintele comitetului pentru energetică din Legislativ și îl acuză de trădarea intereselor Ucrainei. În urma altercației, deputatul Andrei Gherus s-a ales cu cămașa ruptă.

Deputatul ”Слуга народа” a comentat ulterior pe pagina sa de Facebook cele întâmplate. Gherus a spus că Leașko l-ar fi așteptat intenționat la aeroport.

Poliția de la Kiev a pornit o cauză penală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram