Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord îndeamnă liderii politici de la Chișinău să ajungă la un consens cu privire la soluția care să păstreze calea spre reforma justiției și să permită coaliției de guvernare să continue munca pentru beneficiul tuturor cetățenilor Republicii Moldova.

”În luna iunie 2019, guvernul britanic a salutat crearea coaliției de guvernare, care a stabilit o agendă clară de reforme extrem de semnificative pentru dezvoltarea democratică a Moldovei, inclusiv în domeniul important al reformei sistemului de justiției”, se arată într-un comunicat al Ambasadei Marii Britanii la Chișinău.

Astăzi, și ambasadorul UE – Peter Michalko, Ambasada SUA dar și cea a României au transmis același mesaj clasei politice de la Chișinău.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!