/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Ambasada Marii Britanii la Chișinău îndeamnă liderii politici moldoveni să ajungă la un consens

missing
08 noiembrie 2019, ora 20:44

Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord îndeamnă liderii politici de la Chișinău să ajungă la un consens cu privire la soluția care să păstreze calea spre reforma justiției și să permită coaliției de guvernare să continue munca pentru beneficiul tuturor cetățenilor Republicii Moldova.

”În luna iunie 2019, guvernul britanic a salutat crearea coaliției de guvernare, care a stabilit o agendă clară de reforme extrem de semnificative pentru dezvoltarea democratică a Moldovei, inclusiv în domeniul important al reformei sistemului de justiției”, se arată într-un comunicat al Ambasadei Marii Britanii la Chișinău.

Astăzi, și ambasadorul UE – Peter Michalko, Ambasada SUA dar și cea a României au transmis același mesaj clasei politice de la Chișinău.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram