/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Declarația ministrei Stamate, după ultimatumul înaintat de socialiști

08 noiembrie 2019, ora 11:22

Cred că Guvernul va rămâne ferm pe poziții și nu își va retrage proiectul prin care și-a asumat răspunderea pentru modificarea Legii Procuraturii. Acesta a fost comentariul  ministrei Justiției, Olesea Stamate, după ce fracțiunea Partidului Socialiștilor a înaintat un ultimatum, prin care a cerut Guvernului să retragă documentul până la ora 15:00 când va începe ședința Parlamentului, altfel va fi înregistrată moțiunea de cenzură împotriva Executivului.  

Solicitată de TV8, Olesea Stamate a precizat că nu a reușit să discute astăzi cu prim-ministra Maia Sandu, după ce șefa Guvernului s-a întâlnit cu socialiștii, dar ultima poziție, care era ieri-seară, a fost că Executivul nu-și va retrage proiectul.

Ieri, Igor Dodon a spus că există șanse de 90 la sută că va fi votată moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Maiei Sandu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram