/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Igor Dodon spune când ar putea avea loc alegeri anticipate în cazul în care cade Guvernul Sandu

missing
08 noiembrie 2019, ora 21:57

Dacă Guvernul Sandu cade, atunci ar putea avea loc alegeri anticipate o dată cu cele prezidențiale de anul viitor. Este scenariul președintelui țării, Igor Dodon, dacă premierul Maia Sandu nu își retrage nu își retrage asumarea răspunderii pentru modificările la Legea Procuraturii.

„Trebuie să se ajungă la un compromis şi să nu cadă guvernul. Oamenii au obosit de alegeri, noi la anul viitor o sa avem alegeri prezidenţiale şi alegeri anticipate nu trebuie admise. Noi am avut anul acesta două runde de alegeri apoi turbulenţe politce, poate ajunge”, a spus Igor Dodon, la o emisiune de la NTV.
Șeful statului este de părere că această variantă ar fi potrivită inclusiv din motive financiare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram