/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Prima reacție a lui Năstase după înregistrarea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului

missing
08 noiembrie 2019, ora 15:41

Blocul ACUM nu cedează. Este mesajul pe care l-a transmis liderul platformei Demnitate și Adevăr, ministrul de Interne, Andrei Năstase, după ce a început ședința Parlamentului și socialiștii și-au anunțat intenția de a înregistra o moțiune de cenzură împotriva Guvernului. 

„Ne ținem de cuvânt! Nu tranzacționăm dreptatea și justiția. Nu negociem statul de drept!”, a scris Năstase pe Facebook.

După ce socialiștii au înregistrat moțiunea, Guvernul are la dispoziție trei zile pentru a pregăti un raport pe care să-l dea citire în fața deputaților. Ulterior, moțiunea va fi pusă la vot și va fi adoptată, dacă va fi susținută de 51 de deputați.

Fracțiunea Partidului Democrat este gata să susțină socialiștii pentru demiterea Guvernului, a declarat anterior deputatul Andrian Candu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram