Sute de oameni s-au adunat în fața Parlamentului pentru a protesta în susținerea Guvernului condus de Maia Sandu care riscă să fie astăzi demis, după ce Executivul și-a asumat răspunderea pentru modificarea Legii Procuraturii. 

Oamenii sunt supărați pe șeful statului Igor Dodon, pe care îl acuză că nu-și dorește o justiție corectă. „Nu îi vom da voie lui Dodon să ne vândă și să ne cumpere. Nu e vorba de tancuri. E vremea de pus pe muchia de cuțit. E timpul să ieșim la Marea Adunare Națională pentru Maia Sandu”, a declarat un protestatar când a ieșit în mulțime deputatul blocului ACUM, Alexandru Slusari.

„Maia Sandu, femeiușca asta, e cât un pumn  și ei îi găsesc nod în papură că nu a făcut nimic patru luni, dar noi o susținem”, a adăugat un alt cetățean venit la protest.

În aceste clipe a început ședința Parlamentului. Socialiștii sunt deciși să înainteze moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Sandu.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!