Cel mai mare internet magazin din Moldova, smadshop.md, ce de 10 ani pune la dispoziția cumpărătorilor o gamă largă de mobilă, electronice, tehnică digitală și electrocasnice, vine cu noi surprize. Magazinul poate fi găsit nu doar în mediul online, ci și în sediul nou, care și-a deschis ușile pe strada Melestiu 20/5 din capitală.

Showroom-ul are trei etaje și se întinde pe o suprafață de peste 800 m2. Aici, cumpărătorii pot găsi tot de ce au nevoie pentru casă doar într-un singur loc.

EVGHENII COLESNIC, DIRECTOR COMERCIAL, SMADSHOP.MD: „Aici vedeți doar o parte din produse. Acest lucru l-am făcut pentru ca oamenii să poată să vină să vadă marfă pe care o propunem. Circa 80 la sută din produse sunt exclusive”.

SMADSHOP este lider pe piața din Republica Moldova din mediul online, oferindu-le cetățenilor din orice colț a țării să facă cumpărături într-un mod accesibil, rapid și comod.

EVGHENII COLESNIC, DIRECTOR COMERCIAL, SMADSHOP.MD: „Le oferim clienților o gamă largă de produse. Aici veți putea găsi peste 150 de branduri a diferitor produse, inclusiv din Europa și țările vecine”.

SMADSHOP pune un accent deosebit pe calitate și o deservire specială în raport cu fiecare client.

ECATERINA VOLOȘIN, ADMINISTRATOARE, SMADSHOP.MD: „Deschiderea showroom-ului celui mai mare internet magazin, smadshop.md, pentru a fi mai aproape de cumpărătorii noștri. Fiecare cumpărător care vine aici în perioada 7 noiembrie-17 noiembrie, beneficiază de reducere până la 70 de procente”.

Mai mult decât atât, smadshop.md își răsfață clienții cu daruri și oferte speciale. Astfel, efectuând o cumpărătură în valoare de cel puțin 500 de lei, poți participa la tombolă în care automat devii câștigător a unui voucher de la 50 până la 500 de lei. Și asta nu e tot.

ECATERINA VOLOȘIN, ADMINISTRATOARE SMADSHOP.MD: „În ajunul sărbătorilor, fiecare cumpărător beneficiază de reduceri mega-super mari, cadouri, surprize, promoții. Totodată, fiecare produs poate fi procurat în credit. Un alt moment important – livrarea e gratuită prin toată republica”.

Prețurile accesibile și produsele de calitate i-au atras pe cumpărători chiar din prima zi: „E foarte bine amenajat și ai ce alege. Prețurile sunt destul de normale. Văd încă sunt scăzute”; „Îmi plac foarte mult prețurile. Am mai cumpărat multe de aici”.

Cu planuri mari de viitor, Smadshop.md activează de zece ani și este cea mai extinsă rețea de vânzări on-line din Republica Moldova. Magazinul își așteaptă clienții zilnic începând cu ora 9 până la 20:00.

P*

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!