Șoferul mașinii de marca „Audi”,care a fost implicat aseară într-un grav accident rutier pe strada Petricani din capitală, a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit Poliției, totul s-a produs la ora 21:55. Implicate în accident au fost trei unități de transport: două mașini – un „BMW” la volanul acesteia era o șoferiță de 35 de ani, un „Audi” și un troleibuz de pe ruta nr. 29, la volanul fiind un tânăr de 27 de ani. Toate se deplasau în aceeași direcție.

Preliminar, s-a constatat că unul dintre șoferi a schimbat direcția de deplasare, iar în urma impactului mașina „Audi”, la volan fiind un șofer de 36 de ani, a ajuns pe trotuar.

Pe cazul dat a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, dar și cine dintre șoferi se face vinovat de producerea accidentului rutier.

Accidentul violent s-a produs aseară pe strada Petricani din capitală. Un Audi cu numere de înmatriculare străine s-a izbit de un troleibuz după care a ajuns pe trotuar.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!