/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Detalii despre accidentul violent de pe strada Petricani, unde un "Audi" s-a izbit de un troleibuz

09 noiembrie 2019, ora 11:56

Șoferul mașinii de marca “Audi”,care a fost implicat aseară într-un grav accident rutier pe strada Petricani din capitală, a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit Poliției, totul s-a produs la ora 21:55. Implicate în accident au fost trei unități de transport: două mașini – un “BMW” la volanul acesteia era o șoferiță de 35 de ani, un “Audi” și un troleibuz de pe ruta nr. 29, la volanul fiind un tânăr de 27 de ani. Toate se deplasau în aceeași direcție.

Preliminar, s-a constatat că unul dintre șoferi a schimbat direcția de deplasare, iar în urma impactului mașina “Audi”, la volan fiind un șofer de 36 de ani, a ajuns pe trotuar.

Pe cazul dat a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, dar și cine dintre șoferi se face vinovat de producerea accidentului rutier.

Accidentul violent s-a produs aseară pe strada Petricani din capitală. Un Audi cu numere de înmatriculare străine s-a izbit de un troleibuz după care a ajuns pe trotuar.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram