Mai mulți moldoveni stabiliți în Italia vor ieși în stradă pentru a protesta în susținerea Guvenului Sandu. 

Conaționalii noștri spun că vor ca noul procuror să fie ales de către premier și doresc ca acesta să fie integru, „să nu fie supus șantajului, și controlului politic”.

Noi, cei din diaporă nu putem și nu avem dreptul să rămânem indiferenți. De aceea, mâine, vă invităm să avem o manifestație de susținere a Guvernului Maiei Sandu, să avem o manifestație de susținere a efortului pe care îl face Blocul ACUM în vedrea identificării unui candidat idependent la funcția de procuror, care să nu fie supus șantajului, să nu fie controlat politic cum era înainte la noi în țară” a spus Iurie Lozinschi, moldovean stabilit peste hotare.

Amintim că ședința Parlamentului de ieri s-a finalizat cu moțiunea de cenzură împotriva Guvernului condus de Maia Sandu. Parlamentul se va aduna într-o nouă ședință plenară în decurs de 72 de ore, pentru a supune votului subiectul legat de demiterea Cabinetului de miniștri.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!