Un local din orașul Botoșani, România, îi servește pe cetățenii români care și-au exercitat dreptul la vot cu o cafea gratuită. Cei care vor să servească băutura fierbinte fără să plătească trebuie să le arate chelnerilor actul de identitate cu dovada că au fost la vot, scrie Agerpres.ro.

„Este dreptul fiecăruia dintre noi să voteze, iar din acest motiv noi am decis să îi încurajăm pe alegători să iasă din casă. Şi eu am fost la votare şi le-am sugerat tuturor celor cu care m-am întâlnit să iasă la vot”, a declarat Mariana Mircescu, reprezentanta cafenelei, potrivit sursei citate.

Alegerile prezidențiale în România au loc în ultimele trei zile, în țară și peste hotare. La această oră cea mai înaltă prezență la vot este în județul Ilfov, unde au votat deja 17% dintre alegători. Pentru fotoliul de președinte luptă 14 candidați și candidate.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!