/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Au fost modificate regulile de finanțare din bugetul de stat a proiectelor culturale. Termenul limită de depunere a dosarelor

10 noiembrie 2019, ora 10:41

Ministerul Educației Culturii și Cercetării a modificat regulile de finanțare din bugetul de stat a proiectelor culturale inițiate de organizațiile nonguvernamentale, pentru anul 2020. Astfel, anul acesta proiectele vor putea fi depuse în una dintre cele șapte categorii, propuse de cei de la minister:

1. Arte;

2. Teatru;

3. Muzică și dans;

4. Proiecte de tip festival;

5. Educație prin cultură;

6. Promovarea culturii scrise;

7. Patrimoniu cultural.

Noul regulament a intrat în vigoare acum două zile, pe 8 noiembrie 2019, iar termenul-limită de depunere a proiectelor culturale pentru 2020 este data de 8 decembrie 2019.

Fiecare proiect poate fi depus pentru finanțare pentru o singură arie tematică din cele menționate, la adresa electronică proiecteculturale@mecc.gov.md.

De asemenea, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării va organiza pe 13 noiembrie 2019, în incinta Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova (sala Alexe Rău de la parter), la ora 15:00, o sesiune de informare cu privire la concursul de proiecte culturale, la care vor fi discutate neclaritățile legate de Regulament. Mai multe detalii găsiți pe pagina web a Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram