Mandatul de primar al municipiului Chișinău, câștigat de candidatul Partidului Socialiștilor Ion Ceban pe 3 noiembrie, ar putea fi validat mâine, 11 noiembrie. Ședința de judecată la care va fi dezbătut subiectul va avea loc mâine, la amiază, la Judecătoria sectorului Rîșcani. 

Ion Ceban a câștigat alegerile locale generale din Chișinău cu un rezultat de circa 52%. Acesta l-a învins în turul doi pe contracandidatul său din Blocul ACUM Andrei Năstase.

Mandatul de primar al lui Ion Ceban va începe în ziua în care rezultatele alegerilor din capitală vor fi validate. Ceban va deține funcția de primar de Chișinău pentru un termen de patru ani.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!