/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Când ar putea fi validat mandatul de primar al capitalei, câștigat de Ion Ceban pe 3 noiembrie

10 noiembrie 2019, ora 11:22

Mandatul de primar al municipiului Chișinău, câștigat de candidatul Partidului Socialiștilor Ion Ceban pe 3 noiembrie, ar putea fi validat mâine, 11 noiembrie. Ședința de judecată la care va fi dezbătut subiectul va avea loc mâine, la amiază, la Judecătoria sectorului Rîșcani. 

Ion Ceban a câștigat alegerile locale generale din Chișinău cu un rezultat de circa 52%. Acesta l-a învins în turul doi pe contracandidatul său din Blocul ACUM Andrei Năstase.

Mandatul de primar al lui Ion Ceban va începe în ziua în care rezultatele alegerilor din capitală vor fi validate. Ceban va deține funcția de primar de Chișinău pentru un termen de patru ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram