/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

DECIS! Mâine, la Parlament, se va dezbate moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Sandu

missing
11 noiembrie 2019, ora 16:33

Ședința plenară a Parlamentului, la care se va dezbate moțiunea de cenzură împotriva Guvernului condus de Maia Sandu, va avea loc mâine, 12 noiembrie, la ora 10.00, anunță reprezentanții Legislativului.

Decizia a fost luată azi, după ședința Biroului Permanent al Parlamentului.

La amiază, prim-ministra Maia Sandu a ieșit într-un briefing de presă la care le-a propus partenerilor din Partidul Socialiștilor să voteze noile modificări la Legea Procuraturii, iar apoi, actul legislativ să fie trimis Comisiei de la Veneția pentru expertizare.

La rândul lor, socialiștii au anunțat că nu acceptă această propunere, întrucât experții de la Comisia de la Veneția se expun doar asupra proiectelor de lege, nu și asupra legilor care au intrat deja în vigoare. Cei din PSRM spun că vor rămâne pe poziții și, dacă Guvernul nu-și retrage proiectul pentru care și-a asumat răspunderea, vor vota pentru demiterea Executivului.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram