Război în Ucraina, ziua 277: Avertizare din Estonia și petiția unor mame. RLI: Rusia complotează pentru a-l lichida pe Lukașenko

Declarațiile lui Ceban, după validarea mandatului de primar. Problemele imediate care trebuie rezolvate

11 noiembrie 2019, ora 15:59

Deja primar cu acte în regulă al municipiului Chișinău, Ion Ceban a venit cu declarații, după ce mandatul i-a fost validat  mandatul. Acesta a spus când urmează să vină la Primărie și care sunt cele mai grave probleme din capitală.

„La primărie, cel mai probabil o să merg mâine dimineață, poate și astăzi. De astăzi sunt deja la muncă și oficial, dar toată această perioadă mi-am dedicat-o multor chestiuni de planificare. – Care este cea mai gravă problemă în capitală? – Sunt drumurile, corupția din primărie, fondul locativ. Sunt aceleași probleme care ne macină de ani de zile. Dacă să vorbim despre lucrurile imediate, este evident bugetul, administrarea, pregătirea către sezonul de iarnă”, a spus Ceban.

Mandatul de primar al capitalei, câștigat de Ion Ceban la alegerile locale din 3 noiembrie 2019, a fost validat astăzi, de către magistrații de la Judecătoria Chișinău, sediul Râșcani.

TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram