Deja primar cu acte în regulă al municipiului Chișinău, Ion Ceban a venit cu declarații, după ce mandatul i-a fost validat  mandatul. Acesta a spus când urmează să vină la Primărie și care sunt cele mai grave probleme din capitală.

„La primărie, cel mai probabil o să merg mâine dimineață, poate și astăzi. De astăzi sunt deja la muncă și oficial, dar toată această perioadă mi-am dedicat-o multor chestiuni de planificare. – Care este cea mai gravă problemă în capitală? – Sunt drumurile, corupția din primărie, fondul locativ. Sunt aceleași probleme care ne macină de ani de zile. Dacă să vorbim despre lucrurile imediate, este evident bugetul, administrarea, pregătirea către sezonul de iarnă”, a spus Ceban.

Mandatul de primar al capitalei, câștigat de Ion Ceban la alegerile locale din 3 noiembrie 2019, a fost validat astăzi, de către magistrații de la Judecătoria Chișinău, sediul Râșcani.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!