Mandatul de primar al capitalei, câștigat de Ion Ceban la alegerile locale 3 noiembrie 2019, a fost validat astăzi, de către magistrații de la Judecătoria Chișinău, sediul Râșcani.

Hotărârea a fost luată de judecătoarea Galina Ciobanu și este executorie din momentul pronunțării, însă poate fi contestată la Curtea de Apel Chișinău în termen de o zi, prin intermediul judecătoriei Chișinău, sediul Râșcani.

Astăzi, la ședință, a fost analizată și o contestație depusă de doi cetățeni împotriva Comisiei Electorale Centrale.

„Se declară inadmisibilă contestația depusă de către Țopa Iurie și Perederi Ludmila împotriva Consiliului electoral. Se explică că, declararea inadmisibilității acțiunii exclude posibilitatea adresării repetate în judecată a aceluiași reclamant cu aceeași acțiune”, a spus Galina Ciobanu.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!