Guvernul a deci azi să întoarcă un teren de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt din Chișinău, folosit anterior în calitate de parcare, alăturată vechiului sediu al Partidului Democrat. Este vorba despre un teren cu o suprafață de circa 0,2 ha, reîntors în proprietatea Agenției Proprietăți Publice, astfel, parcarea va fi folosită în continuare de angajații Procuraturii Generale.

Terenul va fi transmis în gestiunea Procuraturii Generale în decurs de 30 de zile.

La finele lunii iunie, după plecarea lui Vlad Plahotniuc din țară, Partidul Democrat a renunțat la sediul de pe strada Armenească, motivul fiind, potrivit conducerii formațiunii, faptul că nu-și permit să-l întrețină. Democrații au revenit la sediul folosit acum aproximativ doi ani, situat pe strada Tighina.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!